Sunday, 5 December 2010

hidup aku..aku je y tau!






hidup perlu diteruskan even mcm2 berlaku..
cam aku n la..pg2 buta ag da ilang mood, dah la smlm tdo lam kesedihan..huhu..
pg n menyambung la pulak
lam kta lain "not in a gud mood" wakaka..ckp omputih lak
sejak dua mnjak n mood driku senantiasa diganggu oleh anasir2 y xspatotnya
ya Allah aku pohon kekuatan darimu...aku pgg ayat n jer...y tlh lama diguna pkai sejak zaman berzaman (atok ku pn pernah guna ayat tu, KOMPIM!!!)

"Allah xkn uji kita klau kita xmampu nak taNggong sume tu" dat means..........................

da sure la bnda tu aku bley handle tp mkan masa sket,amin............hope sume bjalan lancar..hik2
makin hari makin bnyak lak prob tp bg aku prob tu simple jew...bila bnda tu sesaja dibesarkan akan bertambh besar lg la msalah tu,msalah celah kuku jer (oppss tercakap besar lak)
tp sykur sgt2 aku da pnyokong setia...arap ley support aku smpai bila2...
B...thanx tuk sumenya!

0 comments:

Post a Comment